.

.

.

.

Hvem er vi? 

Tannlege Marie Granmo har eksamen fra UiB 2001, og tannlege Einar Granmo har eksamen fra UiB 2006. Vi har jobbet sammen med vår far i Parkgata 6 siden vi var ferdig utdannet


.Vi flyttet fra Parkgata 6 til Korsegata 8 i april-24. Leieavtalen i bygget ble avsluttet av huseier pga renoveringsplaner, og vi fikk muligheten til å leie oss inn i Korsegata Tannhelse. Korsegata Tannhelse drives av tannlegene Terje Myklebust og Kristian Løkling.

Vår spesialist i tannkjøttsykdommer, Odd E Granmo, har nå pensjonert seg, etter 43 år i Parkgata 6. Korsegata Tannhelse har avtale med en spesialist i tannkjøttsykdommer som kommer til Ålesund 1-2 x pr måned. De har også avtale med en dyktig oral kirurg som vil være der 1-2 x pr måned. Vi holder oss hele tiden faglig oppdatert, og har nytt og moderne utstyr. Som tannleger er vi ikke bare opptatt av selve faget, og at alt vi gjør skal holde høy faglig standard, men vi er også opptatt av pasienten som helhet. Vi ønsker at våre pasienter skal føle seg trygge og avslappet. 

Har du lyst å begynne hos oss, eller kjenner noen som trenger tannlege er det bare å ta kontakt. Vi tar imot både nye og tidligere pasienter.

"A good dentist never gets on your nerves." ~Author Unknown