.


.  

.  

.  

Behandlinger

Hva slags behandling ønsker eller trenger du?

Vi utfører alle typer tannbehandling, fra fyllinger og rotfyllinger, til kroner, broer og implantatbehandling. Du kan få bleket tennene dine, renset dem, få tannkjøttbehandling eller bare en årlig sjekk og kontroll. Har du en tann som må fjernes gjør vi det, og er det nødvendig med spesialistbehandling har vi godt samarbeid med både oral kirurg og reguleringstannlege m.m. i tillegg til vår faste tannkjøttspesialist.

Lurer du på noe vedrørende en behandling er det bare å ringe oss på tlf 70125622/70122385

Undersøkelser, årlige innkallinger og vedlikehold

Faste innkallinger er fornuftig og lurt. Det gjør det mulig å oppdage små og store problemer før de gjerne ender i fordyrende behandlinger, eller at en tann i verste fall må trekkes.


Estetisk tannbehandling og restaurering av nedslitte eller skadede tenner

Det kan være mange grunner til at man ønsker å skifte en fylling, eller få en krone på en tann. Noen ganger er det helt nødvendig for å bevare tannen og opprettholde god funksjon, andre ganger er det fordi man ønsker en penere tann og dermed et smil man er mer fortrolig og fornøyd med.


Tannhygiene, rens og tannkjøtt-behandling

Å rense er ikke det samme som en puss. En puss er fjerning av misfarging på tennenes overflate. En rens er en dypere og grundig rengjøring av "lommene" rundt tennene med spesielle instrumenter. Biofilm og bakterier blir da forstyrret og fjernet, og miljøet i lommen friskner til. Har man utviklet "tannkjøttsykdom", periodontitt, en sykdom der selve festeapparatet til tennene blir rammet, må det en mer langvarig spesialistbehandling til.


Rådgivning og behandlingsplanlegging

Vi forklarer deg det du måtte lure på, og finner ut sammen med deg om det er nødvendig med en behandling, hva det innebærer og hva det vil koste deg. Noen ganger er den riktige behandlingen å ikke gjøre noe behandling.


"The best and cheapest dentistry is when the right thing is done very well the first time and it lasts for a long time". -Author Unknown